Zoek een onderwerp

Heb je een vraag zoek op het onderwerp en wellicht vind je hier het antwoord !

Ouderwetse scheermesjes waar zijn die te koop

Ben je op zoek naar echte ouderwetse scheermetjes, stop met zoeken die kun je gewoon makkelijk online bestellen ! Klik hier ouderwetse Scheermesjes bestellen (Tip)

Scheren op de ouderwetse manier

Of je je nu nat scheert, elektrisch of helemaal niet ­čÖé Er blijft een enthousiaste groep over die scheert met mesjes van vroeger. Die kun je dus gelukkig makkelijk kopen, tegenwoordig online.

Scheermesjes & vroeger

Scheermessen dateren, voor zover wij dat weten uit bodemvondsten, al sinds de bronstijd. Dit was zo een 18 duizend jaar voor christus. Meestal waren ze toen gemaakt van brons. Pas in 1901 kwam een meneer Gilette (bekend tot de dag van vandaag met hun scheermessen) met een verwisselbaar mesje wat het het scheren ook veilig maakte.

Elektrisch scheren dateert uit de jaren 30. Door de firma Schick. Later volgende merken als Philips, Remmington & Braun met een keur aan scheerapparaten om droog te kunnen scheren. Eind jaren 50 kwam Philips met de zwevende scheerkoppen en deze zijn ook tot de dag van vandaag nog verkrijgbaar.

Maar wil jij je ouderwets scheren met een scheepzeep, een kwast en ouderwets mesje koop ze dan lekker makkelijk online !

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplichte velden *

Je kan de volgende HTML tags gebruiken in je reactie <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>